Evenementen

Naast onze webshop kun je Vortex Magica ook regelmatig aantreffen op tal van gezellige beurzen, markten, conventies en evenementen. Hieronder vind je een overzicht van de evenementen waar je ons dit jaar kunt vinden:

 

24, 25 & 26 mei 2024                                Eallum evenemententerrein de Biesbosch      

Eallum is een nieuw outdoor evenement voor liefhebbers van Fantasy, Gothic, Middeleeuwen, Vikingen, Piraten, Steampunk, Cosplay, Anime en Wicca. Wij zijn erg blij om hier ook deel van te zijn.


           
7, 8 & 9 juni 2024                                       Animecon Rijswijk          

AnimeCon is een van de grootste events voor Anime, Manga, Games en Japanse cultuur van Nederland! Kom ons ook opzoeken voor onze meest Kawaii spulletjes.             

                        

21, 22 & 23 juni 2024                                 Heroes Dutch Comic Con  Jaarbeurs Utrecht     

Comic Con is het grootste event van Nederland voor Comics, Films, Games, Anime en alle andere popcultuur! Vandaar dat het elk jaar weer plaatsvindt in de jaarbeurs hallen in Utrecht, waar wij ook weer een gezellig stand hebben. Zorg er voor dat je op tijd bent met je kaartjes bestellen.

 

6 juli 2024                                                   TomoFair Utrecht   Expo Houten 

De Tomofair is de klassieke markt voor Japanse cultuur, Anime, games, manga, eten en meer. Wij zijn te vinden tussen alle andere merchandise, artists en etenskraampjes.

 

9, 10 & 11 augustus 2024                           Abunai! Koningshotel Veldhoven     

Dit jaar viert Abunai! haar 20ste verjaardag in grandioze stijl met het thema "Kitsune Matsuri," wat staat voor het Vos Festival in het Japans. Het evenement draait om de betoverende wereld van kitsune, Japanse vosgeesten bekend om hun slimheid en magische krachten. Bij onze stand kun je een uitgebreide collectie Japanse stijl sieraden en accessoires ontdekken die perfect passen bij dit betoverende thema. We heten je graag welkom om jezelf onder te dompelen in de magie van Kitsune Matsuri! Een unieke ervaring wacht op je in dit prachtige abdijhotel in Veldhoven.

               

28 & 29  september 2024                            TomoFair Nijmegen  Jan Massinkhal Nijmegen     

Tomofair is dé klassieke markt voor liefhebbers van de Japanse cultuur, Anime, games, manga, heerlijk eten en nog veel meer! Wanneer je ons bezoekt, ontdek je onze stand te midden van een levendige omgeving vol met andere merchandise, getalenteerde kunstenaars en smakelijke eetkraampjes. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bruisende bijeenkomst vol Japanse entertainment en lekkernijen!

 

21 & 22 september 2024                             Elfia Haarzuilens  Kasteeltuin Arcen

Elfia is werkelijk een van de meest indrukwekkende outdoor evenementen in heel Europa, speciaal gewijd aan kostuums en fantasie. Tijdens deze betoverende herfsteditie in Arcen bevind je je te midden van een spectaculaire verzameling van elfen, feeën, ridders, Vikingen, samoerai en heksen. Het is een waar feest voor de zintuigen, waar je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van de verbeelding en magie. Verlies jezelf in de betoverende sferen, bewonder de prachtige kostuums en ontdek ons te midden van deze fascinerende creaties. We kijken ernaar uit om je te begroeten op dit adembenemende evenement vol fantasie en avontuur!                    

 

November 2024                                          Heroes Dutch Comic Con  Jaarbeurs Utrecht     

ComicCon in de Jaarbeurs in Utrecht is hét evenement bij uitstek voor liefhebbers van comics, films, games, anime en alle andere facetten van popcultuur in Nederland. Jaarlijks weer vindt dit grootschalige spektakel plaats in de indrukwekkende hallen van de Jaarbeurs in Utrecht, en wij zijn er trots op om deel uit te maken van dit buitengewone festijn. Vergeet niet om op tijd je kaartjes te bestellen, want je wilt deze kans op een onvergetelijke ervaring niet missen. Kom bij ons langs bij stand M04.

 

 Heel het jaar door is Vortex Magica/A1000Cranes te vinden in VAK 9 van  Ieder z'n vak gelegen aan de Lange Hezelstraat 72-76 in Nijmegen. Of je nu op zoek bent naar unieke cadeaus, lokale kunst wilt ontdekken, of gewoon wilt rondkijken en genieten van de creatieve sfeer, bij "Ieder z'n vak" vind je altijd een steeds wisselende selectie van getalenteerde mensen die hun vak producten aanbieden. De winkel bevindt zich in het sfeervolle centrum van Nijmegen.

 

Alle events waar wij de afgelopen jaren hebben gestaan zijn hieronder te vinden: 

Afgelopen Events